Hopp til innholdet

Topp 5 beste og uimotståelige parfymer for menn

Noen parfymer er i stand til å fange oppmerksomheten vår ved å appellere direkte til sansene våre. Enten varm og treaktig eller frisk og ren, har parfymer makten til å formidle personlighet og tiltrekke seg oppmerksomhet. Så hvis du ønsker å øke inntrykket av deg, vil det å velge riktig duft være et godt steg på veien. Her er våre tips til de best luktende og mest uimotståelige parfymene for menn.

Det sies at en gentleman bør ha minst fire forskjellige dufter. En daglig duft du bruker regelmessig og som passer de fleste anledninger. En sommerparfyme til milde dager, og en med dypere luft for den kalde vinteren. Til slutt bør du ha en duft til de spesielle anledningene. Dette er en god unnskyldning for å spandere på seg en litt dyrere parfyme, som vil minne deg om de fantastiske opplevelsene du har hatt og minner du har opplevd.

Creed Aventus er en av verdens mest solgte parfymer for menn og har en bukett med fruktige dufter, inkludert korsikansk solbær, italiensk bergamott, fransk eple og ananas, mens bjørk og patchouli gir blandingen en røykfylt selvtillit og sies og være uimotståelig for kvinner, om man skal tro reklamen.

Creed Aventus /Careofcarl.no

1 Million av Paco Rabanne er en dristig pardyme med duften av varm kanel, blodmandarin, grapefrukt og mynte. Disse friske sitrusluktene er flettet sammen med maskulin lær og indisk patchouli. En distinkt parfyme med maskulin og majestetisk duft.

1 Million /Kicks.no

Bleu de Chanel – Siden oppstarten i 1910 har Chanel alltid vært synonymt med eleganse. Det er derfor ingen overraskelse at deres parfyme Bleu de Chanel er et tidløst valg med en umiskjennelig duft av maskulinitet. Her samles lukter av tørr sedertre, røkelse og ingefær for å gi en aromatisk treaktig duft, mens sitrus tilfører en frisk og sofistikert ettertone.

Bleu de Chanel /Nordicfeel.no

Invictus fra Paco Rabanne har en dristig blanding av friskhet og varme som vil passe flott i enhver situasjon. Med friske og pene toner av grapefrukt og treaktige toner av laurbærblad, patchouli og eikemose, lover denne dristige duften å øke selvtilliten din og samtidig trekke komplimenter.

Invictus fra Paco Rabanne /Kicks.no

Acqua di Parma fra Essenza er en deilig sommerduft med en blanding av neroli, sitrus og blomsterhint inkludert jasmin og rose. Parfymen utstråler sommer og vil gi deg en raffinert, barbershop-aroma.

Acqua di Parma fra Essenza /Kicks.no