Hopp til innholdet

Satisfyer Men – Vibrator og blowjob simulator for menn

Satisfyer for menn er et sexleketøy og vibrator som simulerer en god blowjob ved å stimulere øvre del av penis og hodet. Vibratoren har to kraftige motorer og 11 vibrasjonsprogrammer som er nok til å gi de fleste mer enn nok stimulering!

Satisfyer Men Vibration er designet for å simulere en god blowjob og generer en sexy rullende vibrasjon, som gir spissen av penis så vel som den øvre delen av penis en blowjob inspirert sensuell opplevelse.

Satisfyer for men /Nytelse.no

Den myke kanalen i ren silikon er trang nok til å stimulere hver eneste centimeter av penishodet, og de kraftige motorene sørger for at du alltid kommer tilbake for mer. Et ergonomisk design med enkle kontroller gjør det enkelt å holde vibratoren slik at du får mest mulig stimulering, men den kan også brukes håndfritt.

Satisfyer for men /Nytelse.no

Herrevibratoren tar et skritt videre med Satisfyer Men Vibration. Den oppladbare vibratoren er laget i hudvennlige materialer som er svært enkle å rengjøre etter bruk. To motorer sørger for ekstra intens stimulering, og den ergonomiske formen setter prikken over i-en for en fantastisk gave til deg selv eller til mannen i ditt liv!