Hopp til innholdet

Rett opp ryggen med en holdningsretter

Takket være mobil og kanskje lange dager foran en dataskjerm vil man etterhvert kunne få en dårlig holdning med bøy i rygg og fremoverlendte skuldre. En holdningsretter kan være med på å justere kroppen din tilbake til sin naturlige, stolte positur.

Hva er en dårlig holdning? Vi har vel alle en idé om hvordan en dårlig og god kroppsholdning ser ut. Fremoverlendte skuldre og fremoverbøyd rygg er klassiske tegn på en dårlig holdning og noe som dessverre er lett å få i dagens samfunn. Dersom du ønsker å få en bedre positur og rette deg opp i ryggen vil det være en god idé å investere i en holdningsretter som hjelper deg å holde en god holdning.

Holdningsretter for bedre rygg og holdning /Mystuff.no

En holdningsretter kan være et godt valg for å hjelpe deg til å oppnå en bedre fasong og rette deg opp i rygg og skuldre, men den bør ikke sees på som en «løsning». Derimot kan en holdningsretter være ett nyttig verktøy og en pekepinn på hvordan en «riktig» og «god» kroppsholdning bør være.

Du kan dermed bruke en holdningsretter i det daglige skjult under skjorte og genser om ønskelig, eller du kan bruke den hjemme om ettermiddagen for å lære opp kroppen i hvordan en god kroppsholdning bør være slik at du på sikt kan oppnå en naturlig og god kroppsholdning på egen hånd.

Selv bruker jeg en ryggstøtte / holdningsretter i eget hjem etter at jeg gang på gang tar meg selv i å ha en dårlig kroppsholdning med fremoverlendte skuldre og vondt i ryggen. En holdningsretter kan kjennes svært unaturlig ut i begynnelsen, men man blir fort vant til den noe keitete og stive opplevelsen og man vil også ganske snart oppleve at man kjenner seg bedre.

Holdningsretter for bedre rygg og holdning /Mystuff.no

Har du et fysisk krevende yrke eller er et inaktivt yrke? Uansett så vil ryggstøtten være behjelpelig. Er du håndverker og sliter med vond rygg grunnet dårlig holdning, vil ryggstøtten være perfekt for deg. 

Ryggstøtten kan justeres og tilpasses din rygg og kan brukes av ulike personer. Du kan også stramme eller løsne ryggstøtten etter ønske.