Hopp til innholdet

Miami Milliardær-øy som er beskyttet av radar og vaktstyrke

Denne privateide og menneskeskapte milliardær-øya utenfor Miami gir eksklusivitet en helt ny mening som får selv de mest fasjonable gater og villaer på Bygdøy til å blekne i forhold.

Et lite stykke utenfor Miami sentrum, men allikevel omgitt av bebyggelse og luksuriøse hotell resorter ligger den menneskeskapte øya Indian Creek Island. Med bare 35 boliger og en befolkning på 86 mennesker, er Indian Creek Village et av de rikeste og mest eksklusive stedene på planeten.

Riking øya har sin egen politistyrke og broa er eneste vei over /indiancreekvillage.org

Øya topper regelmessig kåringer over de dyreste og mest eksklusive gatene i USA og blir også kalt Milliardærbunkeren på grunn av sitt store fokus på sikkerhet og bevoktning. Øya er ikke bare et hjem for et fåtall rike mennesker og en eksklusiv golf-klubb, den er også arbeidsplassen til en privat politistyrke som patruljerer gater og vann med bil, båt og jetski 24 timer i døgnet.

Nylig har øya også gått til innkjøp av et toppmoderne sikkerhetssystem som skal fange opp alle mulige forsøk på å nærme seg øya og legge til kai. Systemet vil bli operativt i 2021 og består av en rekke radarer, varmesøkende kamera og en rekke andre sensorer som plasseres langs vannkanten for å sikre øyas eksklusive innbyggere.

Sikkerhetssystemet rundt øya /indiancreekvillage.org

På øya bor det en samling både kjente og mindre kjente innbyggere, blant annet en russisk milliardær, en lokal eier av en bilforhandler, Julio Iglesias samt en rekke mennesker fra finans.

En væpnet privat politistyrke patruljerer vann med jetski og båt /indiancreekvillage.org

Å bo på en privat øy som er beskyttet av en egen politistyrke er noe de færreste kan ha råd til, men på budsjettliv.no kan du i hvert fall få gode tips til en bedre privatøkonomi.