Hopp til innholdet

Kule Denimjakker for Herre – Til Hverdag og Klubb

Et tidløst stilvalg for menn som passer perfekt til vår og sommer!

Leter du etter et plagg som passer vårstilen er det lite som passer bedre enn en klassisk og kul denimjakke. En jeansjakke har en tidløs appell som fungerer utmerket til andre antrekk for dag, natt og helg.

Det finnes også et stort utvalg av jeansjakker i flere stilarter, enten du er ute etter noe klassisk og vintage eller moderne og svart.

Everyday Denim Jacket er en jeansjakke fra William Baxter i klassisk stil med krage og to brystlommer. Denne denimjakken kommer i tre fargevarianter, mørk jeans, vasket blå eller klassisk blå.

Everyday fra William Baxter /Stayhard.no

Favourite Denim Jacket fra Studio Total er en klassisk og tidløs jeansjakke for menn som kommer i flere fargevarianter slik at du kan finne din favoritt som passer din stil. Denne lyseblå modellen har den røffe, vaskete looken som går fint sammen med en rekke andre antrekk.

Favourite Denim fra Studio Total /Stayhard.no

Sherpa er en spennende denimjakke med et komfortabelt innerfor og en foret nakkekrage som varmer på sene kvelder, men som samtidig oppleves luftig og lett om den er oppkneppet på varme dager.

Sherpa fra William Baxter /Stayhard.no

Les mer om Mat som booster testosteron nivået hos menn eller hvordan du kan få en bedre holdning med et ryggretter.


Låneeksempel med vanligste rente: Nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34%, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks effektiv rente 32,10% /Morrow.no