Hopp til innholdet

Kraftig Gaming PC med Lys

Kraftige gaming pc-er med innebygget lys som lyser opp kontor og rom om kvelden når man spiller. Disse krafite gaming datamaskinene fra kjente leverandører har et kraftig innhold som lett takler avanserte spill og grafikk. Det lysende kabinettet gir en ekstra dimensjon til spillopplevelsen og ser stilig ut når kvelden senker seg.

MSI Nightblade MI3 er fullpakket med nyskapende ny spillteknologi og er derfor det perfekte valget for de nyeste HD -spillene. Drevet av NVIDIA Pascal ™ – den mest avanserte GPU -arkitekturen som noen gang er laget – gir GeForce GTX 1060 suveren ytelse som åpner døren til virtual reality og mer.

MSI Nightblade MI3 /Computersalg.no

Shark gaming Rampage  er en kraftig gamingmaskin med et stilig RGB-kabinett som ikke bare ser stilig ut, men gir deg det du trenger. På innsiden sitter en 10. generasjons Intel Core i5-prosessor, NVIDIA GeForce GTX 1660 med 6 GB GDDR6-minne, 16 GB RAM og raske 1 TB lagringskapasitet i form av en SSD-enhet. Med Windows 10 Pro (64bit), WiFi 6 og 500 W 80+ Bronze-PSU er du godt rustet for å oppgradere i fremtiden. De fire ARGB-viftene holder maskinen avkjølt og ser stilig ut med fargeskiftende lys.

Shark gaming Rampage /Netonnet.no

Medion ERAZER HUNTER X62 er en stasjonær gaming-PC med komponenter som kommer til å tilfredsstille alle dine forventninger når det kommer til spillytelse. Med det kraftige NVIDIA GeForce RTX 3080 som selve kronen på verket, sammen med Intel Core i9, 1 TB SSD og 2 TB HDD i lagringskapasitet og 32 GB RAM, kan du kjøre lange spilløkter helt uten å gå på kompromiss med grafikkinnstillinger.

Medion ERAZER HUNTER X62 /Netonnet.no

Shark Gaming Fury er en kraftig gamingmaskin pakket inn i et stilig kabinett med RGB-lys og gir deg det du trenger for å ha en heftig gamingøkt. På innsiden sitter en rask Intel Core i5-prosessor og et NVIDIA GeForce RTX 2060 Super-grafikkort, som sammen med en M.2 SSD-enhet på 1 TB og 16 GB RAM gir deg en maskin som takler grafikktunge spill og oppgaver.

Shark Gaming Fury /Netonnet.no

Låneeksempel med vanligste rente: Nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34%, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks effektiv rente 32,10% /Morrow.no