Hopp til innholdet

Kostholdstilskudd med Melatonin – Sovne raskere om kvelden

Sliter du med søvnvansker eller skulle du ønske at du klarte å sovne inn raskere om kvelden. Her er noen gode tips for hvordan du kan lettere sovne om kvelden og tips om ett nytt kosttilskudd som inneholder melatonin, det naturlige søvnmiddelet.

OptiSleep er et avansert kosttilskudd utviklet for å fremme bedre søvnkvalitet ved å sovne raskere, sove dypere og våkne uthvilt og klar for en ny dag. 100% naturlig og ikke-avhengighetsskapende.

  • Gode rutiner: Gode og jevne rutiner er viktig for å klare å sovne raskt og sove godt hver natt. Gjerne ha en fast rutine hver kveld og et fast tidspunkt hvor du legger deg i sengen.
  • Vær obs på lyset: Hvitt lys, spesielt fra LED og sparepærer inneholder mye blått lys som bremser melatonin produksjonen i kroppen (kroppens naturlige søvnmiddel). Bruk derfor blått-lys filter på mobiltelefonen og invester gjerne i warmdim lyspærer og downlight i stue og soverom.
  • Vær aktiv: Å slite ut kroppen er kanskje det eldste trikset i boken for hvordan man skal lettere sovne om kvelden. Tenk bare på hvor trøtt man blir etter en lang fjell eller skitur i ferien. Hold deg derfor i aktivitet på ettermiddagen med trening eller andre gøye aktiviteter.
  • Hold deg unna koffein om kvelden: Koffein kan være godt om morgenen, men holder deg gjerne oppe om kvelden.
  • Prøv et kostholdstilskudd: Optisleep er et eksempel på et kostholdstilskudd som er utviklet for at du lettere skal sovne om kvelden. Pillene inneholder naturlige urter og blant annet melatonin, kroppens naturlige søvnmiddel.
Kosthold med melatonin /Optisleep.no

OptiSleep inneholder flere aktive ingredienser som fremmer økt søvnkvalitet. Melatonin er kroppens naturlige hormon for å sovne. Dette er vanligvis på topp om natten, men våre moderne liv kan avbryte dette med lyse skjermer. Optisleep kan hjelpe deg når det moderne livet kommer i veien, eller hvis du bare har problemer med å sovne. I tillegg inneholder OptiSleep grønn teekstrakt som kan gi bedre søvn og avslapning. Ashwagandha er en annen aktiv ingrediens med mange fordelaktige bruksområder som å redusere angst for å forbedre stressmestring i tillegg til å gi en generell følelse av velvære. OptiSleep inneholder også flere aktive ingredienser som kan motvirke tretthet og bidra til normal psykologisk funksjon.

Ingrediensene i OptiSleep er 100 % naturlige, har dokumentert effekt og er ikke avhengighetsskapende.