Hopp til innholdet

Før Trening Shake – Kraftig Pre Workout drikke som øker energi og ytelse

Å holde fokus, energi og motivasjon er viktig hvis du vil trene hardt og få gode resultater. En mulighet mange griper er å ta et supplement før treningsøkten, et såkalt pre-workout, som skal øke energinivået ditt og hjelpe deg med å yte maksimalt igjennom treningsøkten.

Off The Hook er den mest effektive og kraftigste PWO’en til nå fra Chained Nutrition. Det er et gjennomtenkt og potent PWO (Pre-Workout) som er utviklet med tanke på de som trener tungt og tøft. Tør du teste?

Off The Hook fra Chained Nutrion /Gymgrossisten.no

Off The Hook er komponert av velprøvde ingredienser som vi alle har lært å elske. Tilpassede mengder kreatinglukonat og beta-alanin virker i samspill for å øke styrken og tålegrensen for melkesyre. Denne pre-workout blandingen har en heldekkende blanding av L-sitrullinmalatAAKGL-arginin og betain som maksimerer pumpen og forbedrer utholdenheten.

Off The Hook fra Chained Nutrion /Gymgrossisten.no

For at den mentale yteevnen skal stå i stil med den fysiske, er dette supplementet også utstyrt med en komplett kombinasjon av de mest populære fokusstyrkende ingrediensene som er å få: koffeinL-tyrosintaurin og ginseng.

Off the hook supplementet inneholder blant annet:

 • L-arginin : Har vist seg å øke nivåene av både nitrogenoksid og veksthormon (GH). Det hjelper deg med å få en bedre pumpe når du trener og øker styrken og utholdenheten.
 • L-Tyrosine: H har vist seg å øke humøret og motivasjonen, noe som er akkurat det du trenger hvis du vil bryte gjennom platået og løfte mer enn noen gang før.
 • L-fenylalanin : Har vist seg å øke omdannelsen av fett og lagret kroppsfett til energi. Dette gir deg mye mer kraft under treningen og hjelper deg med å bli slank og dratt uten å ofre muskler.
 • Kreatin øker fysisk ytelse med gjentatt anstrengelse i forbindelse med kortsiktig og høyintensiv trening ved et daglig inntak på 3 g).
 • Beta Alanine: Er bevist å bidra til å maksimere høy intensitet og øke kraften. Intensive Pre-Train inneholder en førsteklasses form av denne viktige ingrediensen som hjelper deg å trene hardere og trene lenger.
Off The Hook fra Chained Nutrion /Gymgrossisten.no

Et Pre workout supplement vil hjelpe deg med å ta treningene dine til neste nivå.

 • Gi deg et boost av energi for å komme deg gjennom treningen
 • Hjelp deg med å holde fokus på treningen
 • Holde deg motivert
 • Øke treningsintensiteten
 • Få deg til å føle deg mer eksplosiv og pumpet
 • Gjenopprette raskere etter trening

Denne unike formelen er ment å brukes ca 30 minutter før fysisk aktivitet og bør ikke tas for nære leggetid.

Dette er en kraftig Pre-Workout som er ment for erfarne atleter som ønsker å gå inn på treningssenteret og gi alt de kan. Med sitt unike innhold kan du regne med en økt prestasjon ved muskelutholdenhetstrening og økt muskelutholdenhetskapasitet. Du kommer også til å føle deg mer våken, eksplosiv og få økt konsentrasjon.

Les gjerne mer om 3 Gode Hengende Øvelser for Kjernemuskulatur,, Mat som booster testosteron nivået hos menn eller Effektiv ansiktspleie til menn – Topp hudpleieprodukter for menn.


Låneeksempel med vanligste rente: Nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34%, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks effektiv rente 32,10% /Morrow.no