Hopp til innholdet

Effektiv ansiktspleie til menn – Topp hudpleieprodukter for menn

Et raskt sprut med vann hjelper ikke stort når det gjelder hudpleie. Bare gode hudpleieprodukter kan rense, hydrere, beskytte og reparere huden din grundig. God ansiktspleie og hudprodukter for menn er ditt beste våpen mot aldring, rynker og for å fremstå mer energisk og yngre på.

Menns hud har en tendens til å være tykkere, tøffere og fetere, med høyere nivåer av kollagen og en strammere tekstur. Det er derfor viktig at du velger produkter som er satt sammen av eksperter for å bedre menns hud og ansikt.

Bulldog Original Moisturiser er en god allrounder og er en mykgjørende fuktighetskrem som inneholder effektive aktive ingredienser som vitaliserer og fukter huden. Kremen absorberes raskt av huden uten å føles fet eller klissete. Inneholder grønn te, vitamin E, grønne alger og en blanding av essensielle oljer

Bulldog Original Moisturiser /Kicks.no

Clinique for Men Charcoal Face Washer en av de beste ansiktsvaskene for menn som effektivt fjerner all overflødig olje, så vel som smuss og forurensning du møter på daglig basis. Naturlig trekull fjerner smuss og overskudds olje, som kan tette porene, ut av huden. Beroligende, ikke-uttørrende skum renser forsiktig urenheter vekk.

Clinique for Men Charcoal Face Washer /Kicks.no

Jack Black Face Buff er en dyprensende ansiktsskrubb som inneholder finkornede partikler som forsiktig renser og fjerner døde hudceller, smuss, urenheter og synlige porer. Gjennom vanlig bruk forhindrer det inngrodd hår og letter samtidig barberingen.

Jack Black Face Buff /Kicks.no

Aesop In Two Minds er en toner som er ideell for de fleste hudtyper, og er laget av en kombinasjon av trollhassel, niacinamid (en form for vitamin B-3 som hjelper til med å bygge en elastisk hudbarriere) og beroligende kamilleknopp. Resultatet er en mild formulering som får celler til å trekke seg sammen og etterlater huden din fornyet, balansert og oppdatert. 

Aesop In Two Minds /Aesop.no

Kiehls Facial Fuel Energizing Moisturizer har svært gode anmeldelser fra andre menn og er en ikke-fet krem som vekker og stimulerer kjedelig hud til live. Vitamin beriket og energigivende krem som forbedrer hudens utseende og overflate.

Kiehls Facial Fuel Energizing Moisturizer /Kicks.no

Er du interessert i kropp og helse men ønsker sunne produkter? Besøk gjerne Utenplast.no og få tips til skjønnhetsprodukter, kremer og husholdningsartikler uten skadelige kjemikalier og plast.